Doe mee met de grootste gratis WK poule van Nederland. Het WK 2018 begint bijna en helaas doet Oranje niet mee. Dus vul nu gratis de WK poule in zodat het kijken naar het WK toch nog spannend is! Je bent aangemeld binnen een halve minuut en daarna kun je direct gaan voorspellen. Meld je hier gratis aan

WK voetbal voorspellen
In de WK poule voorspel je de uitslagen van de WK wedstrijden. Hoe beter je de uitslag voorspelt, des te meer punten je verdient. Bij sommige wedstrijden met wat onbekendere landen is het moeilijk om te voorspellen. Daarom geven we je bij elke wedstrijd tips over de kansen van de landen. Ook zie je wat de rest van de deelnemers voorspelt. Handige informatie om jouw voorspelling op te baseren!

Voorspel de WK winnaar
Welke landen gaan er ver komen tijdens het WK voetbal 2018? Ook dat moet jij voorspellen in de WK voetbalpoule en ook daarmee zijn heel veel punten te behalen. Op dit moment doen al duizenden mensen mee aan de WK poule en 33% van de deelnemers denkt dat Duitsland het WK voetbal gaat winnen, gevolgd door Frankrijk (19%) en Brazilie (15%). Wie denk jij dat het WK in Rusland gaat winnen?

Gratis aanmelden WK poule

Eigen WK pooltje maken
Het leuke is dat je ook een eigen WK pooltje kunt aanmaken. Je verzint een leuke naam voor je WK pooltje en daarna kun je je vrienden uitnodigen. Er zijn al vele honderden mensen die een eigen pooltje hebben aangemaakt. De reden dat mensen een WK pooltje maken is omdat Nederlanders het leuk vinden om vrienden, collega’s en familie te verslaan. Want wie heeft er nu echt het meeste verstand van voetbal? Ook op het werk worden WK pooltjes georganiseerd via onze website. Tijdens het WK is de WK pool dan ook veelvuldig een onderwerp van gesprek tijdens de koffiepauze.

Uit onze ervaring blijkt dat het heel vaak voorkomt dat een vrouw een EK of WK pool wint. Hoe bedoel je dat vrouwen geen verstand hebben van voetbal?

Eredivisie voetbalpoule
We organiseren ook een Eredivisie voetbalpoule op onze website Intikkertje.nl waarin je de uitslagen van de wedstrijden van de Eredivisie moet voorspellen. Doe mee en win leuke prijzen.