Het is Nederland gelukt om zich te plaatsen voor de finaleronde van de Nations League. Lang leek het erop dat een oppermachtig Duitsland, dat in de eerste helft al met 2-0 voorstond, gemakkelijk ging winnen. Maar diep in de tweede helft draaide het Nederlands elftal het compleet om.

Bekijk hier in samenvatting de beelden van de wedstrijd tussen Duitsland en Nederland:

De eerste twee kansen die Duitsland kreeg werden ook direct omgezet in een doelpunt. Eerst was het Timo Werner die van buiten het zestienmetergebied scoorde en daarna wist ook Leroy Sané het net van afstand te vinden.

Quincy Promes, die eigenlijk de hele wedstrijd onzichtbaar was, schoot bekeken binnnen.

Daarna werd het alles of niets: Virgil van Dijk werd naar voren gestuurd om samen met Luuk de Jong voor gevaar in de lucht te zorgen.

En dat leverde resultaat op. Op een voorzet van rechts schoot de verdediger binnen alsof hij een spits was. En zo gaat Oranje alsnog naar de laatste vier van de Nations League.