Vlag van Nederland

We zijn in ons land maar wat gek op voetbal. In de hoogtijdagen van het Nederlands elftal liep stad en land uit wanneer het nationale team weer op een groot toernooi speelde. Ook binnen de Eredivisie kennen we veel gepassioneerde fans. Wil jij dan ook niets missen van je favoriete club, dan zijn er enkele leuke apps om te downloaden en installeren.

Livescore

Ben jij een voetbalfan in hart en nieren en wil je altijd op de hoogte zijn van wat er in de Eredivisie gebeurt, dan download je Livescore. Zeker wanneer het erom gaat spannen in de competitie, bij de titelstrijd bijvoorbeeld, is deze app erg handig. Je ziet namelijk in een overzicht alle tussenstanden van wedstrijden die op dat moment gespeeld worden. Ook live updates worden gegeven met betrekking tot doelpunten die gemaakt zijn.

Forza Football

Zoek je een complete app waar je al je favoriete clubs of geduchte tegenstanders van je club kan volgen, dan is Forza Football perfect. Deze app laat je kiezen van welke clubs jij je meldingen wil ontvangen. Je krijgt in de app niet alleen informatie over de opstellingen en statistieken, maar ook meldingen van een gescoord doelpunt. Deze statistieken zijn niet alleen gewoon interessant, maar ze helpen je ook wanneer je graag je geld inzet op een wedstrijd via https://nl.unibet.be/softgames. De mooiste momenten van de wedstrijd kunnen worden teruggekeken.

Voetbal International

Een voetbalwedstrijd kijken is een ding, maar de complete competitie op de voet volgen is bijna een dagtaak. Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, zoals de geruchten op de transfermarkt, dan is de app van Voetbal Intenational wat voor jou. Deze app is vooral een nieuwsapp die je automatisch op de hoogte brengt van alle ins en outs in voetballand. De app is gratis te gebruiken, maar met een betaald premium account heb je nog meer toegang tot het laatste nieuws.

Fox Sports

Volg jij het Eredivisie voetbal op de voet en heb je een abonnement van Fox Sports, dan haal je alles uit je abonnement met de app van Fox Sports. De app kan ook gebruikt worden door mensen die geen abonnement van de zender hebben. Het geeft je alle updates van de wedstrijden die gespeeld worden. Met een abonnement kan je echter ook overal je favoriete wedstrijden bekijken.

NUsport

We kennen allemaal wel de nieuwswebsite nu.nl. Deze nieuwssite heeft een app voor tablets en telefoons ontwikkeld. Ze konden niet achterblijven en hebben inmiddels ook een app omtrent sport ontwikkeld. Met de NUsport app stel je heel eenvoudig in van welke sporten jij op de hoogte wil blijven zodat je altijd pushberichten krijgt bij belangrijke ontwikkelingen. De app is gratis te downloaden.

Ziggo Sport Totaal

Ben jij abonnee van Ziggo Sports dan wil je zeker ook de app Ziggo Sports Totaal op je mobiele apparaat installeren. Je krijgt niet alleen het laatste sportnieuws en mooie video’s te zien, je kijkt ook waar en wanneer je wilt naar de Ziggo Sport zender.