Vlag van Nederland

Voor de échte Oranjefans: zo ben jij erbij in Portugal! De officiële kaartverkoop voor de Final Four van de UEFA Nations League is gisteren gestart! Het Nederlands elftal strijdt van 6 t/m 9 juni met Engeland, Zwitserland en Portugal om de toernooiwinst. Een uitgelezen kans om samen met jouw vrienden een lang voetbalweekend naar het zonnige Portugal te boeken!

Hoe kom ik aan kaarten voor de wedstrijden?
De ticketverkoop voor de wedstrijden van de Nations League verloopt exclusief via de KNVB fanportal op de UEFA website. Om tickets te kunnen kopen voor de wedstrijden, dien je in het bezit te zijn van een Oranje ClubCard. Je kunt vervolgens met jouw unieke inloggegevens tickets aanvragen. Uiterlijk eind februari wordt je door UEFA over je toewijzing geïnformeerd. Er zijn voor de halve finale en de (troost)finale bijna 10.000 tickets beschikbaar voor Oranje ClubCardhouders. De verwachting is daarom dat een loting niet nodig is.

Ik heb kaarten, en nu?
Ook hierin heeft de KNVB met de Oranjefans meegedacht! In samenwerking met haar officiële reispartner Sunweb Sports & Events zijn er namelijk op maat gemaakte reizen te boeken naar de wedstrijden in Portugal. Zo ben je verzekerd van een goed georganiseerde Oranjereis en reis je samen met andere Nederlandse fans! Je kunt één van de wedstrijden bijwonen, of juist de halve finale én de finale. Maar die keuze ligt natuurlijk bij jou! 😉

Lees meer over: ,