Een ruime overwinning kon al ingetekend worden bij Nederland – Gibraltar. De uitslag was uiteindelijk 6-0, één doelpunt minder dan in de uitwedstrijd tegen de voetbaldwerg. Bekijk hieronder alle goals.

De score werd geopend door Virgil van Dijk, die sowieso meer voorin te vinden was dan in de verdediging. Vanuit een corner kopte de Oranje-aanvoerder knap binnen.

Het leek de ideale aankondiging van een doelpuntenfestijn, maar dat werd het in de eerste helft niet. Memphis Depay kreeg kort na de 1-0 de kans om de score uit te breiden vanaf de penaltystip, maar miste. Hij kon de bal er na 20 minuten toch nog intikken op aangeven van Klaassen. De derde maakte hij even later, dit keer wel vanaf 16 meter.

De score werd na rust verder uitgebreid. Denzel Dumfries, Arnaut Danjuma en Donyell Malen maakten er uiteindelijk 6-0 van. Noorwegen won ook, dus de beslissing zal vallen in de laatste kwalificatieronde, die in november afgewerkt wordt met wedstrijden tegen Montenegro en Noorwegen.