Vlag van Nederland

Verdediger Ron Vlaar denkt dat hij aanstaande vrijdag in het EK-kwalificatieduel met Letland mee kan doen met het Nederlands elftal. De mandekker kwam met een goed gevoel bij de selectie van bij bondscoach Guus Hiddink.

“De knie is nu rustig. Ik heb goede hoop dat ik kan meedoen aan de groepstraining en straks kan spelen”, zei Vlaar in Noordwijk, waar Oranje is begonnen met de voorbereiding op het belangrijke duel met de Letten.

Vlaar trainde vorige week vooral individueel om zijn knie zoveel mogelijk rust te gunnen. Mede daarom deed hij ook niet mee in de wedstrijd tegen de VS.”Mijn knie reageerde goed op de inspanningen, dat gaf goede hoop richting deze week. Ik heb altijd in mijn hoofd gehad dat ik vrijdag tegen Letland zou kunnen spelen. Ik ken het belang van die wedstrijd, die moeten we winnen”, aldus Vlaar.

Lees meer over: ,