Vlag van Nederland

Aanstaande dinsdag staat de clasch tussen Nederland en Zweden op het programma, maar daarvoor moeten beide landen nog een andere wedstrijd afwerken. Daar is winst noodzakelijk, maar speelt ook het doelsaldo een belangrijke rol. Zweden speelt thuis tegen Luxemburg en Nederland gaat op bezoek bij Wit_Rusland.

Toch kijkt men ook bij Zweden al over het duel met Luxemburg heen. Reikhalzend wordt uitgekeken naar de wedstrijd tegen Oranje, waarvoor Zweden respect heeft, maar zeker niet bang is: “Ik denk niet dat iemand hier bang is voor een ander team. We hebben respect, maar geen angst. We hebben eerder tegen Oranje gespeeld. Het is een goed team met veel topspelers die nog niet hebben laten zien wat ze kunnen. Maar ze hebben nog altijd individuele kwaliteiten die andere teams niet hebben.’’

Zweden richt zich echter eerst nog op Luxemburg: “Ik weet dat we tegen Nederland spelen, maar daar denk ik niet veel over na. Eerst wacht morgen Luxemburg. Dat is voor ons een zeer belangrijke wedstrijd als het om de uitslag gaat,”doelt hij op het doelsaldo dat een cruciale rol gaat spelen.

Lees meer over: , ,