Vlag van Nederland

Voormalig international Arjen Robben geniet de laatste maanden van het Nederlands elftal. Ruim een jaar geleden stopte hij als international van Oranje, maar nu hij zijn land zo goed ziet presteren begint het best weer een beetje te kriebelen, zo geeft hij toe aan de NOS.

“Ja, het begint te kriebelen. Maar het is niet realistisch. Het is goed zo. Ik ben 34. Met de nieuwe bondscoach zijn we een nieuwe weg ingeslagen met jonge frisse gasten. Dat moet je als bijna 35-jarige niet willen. Zo van: ’Ik ben er weer, hoor. Als je mij nodig hebt..'”

Of Koeman überhaupt interesse zou hebben in een terugkeer van Robben weet hij niet:”Dat weet ik niet. Het gaat nu goed zoals het gaat. Als je er dan weer een oudere speler erbij gaat halen. Aan die hiërarchie moet je niet komen. Op dit moment is de deur dicht.”

Na dit seizoen vertrekt Robben bij Bayern München, maar hij weet nog niet wat hij gaat doen: “Er zijn twee of drie dingen voorbijgekomen. Ik neem heel rustig de tijd ervoor, in overleg met mijn vrouw en familie. We gaan nadenken en kijken wat de beste vervolgstap is. Een goede vervolgstap kan ook zijn stoppen.”

Over zijn voormalige club Groningen zegt hij tot slot: “Ik heb de banden met de club en het voelt als thuis, maar het is geen garantie dat ik gelijk dingen toezeg.”

Lees meer over: ,