Het Nederlands elftal heeft met 3-2 van Oekraïne gewonnen. De doelpunten van Oranje werden gemaakt door Georginio Wijnaldum, Wout Weghorst en Denzel Dumfries. Zie hieronder alle goals van Oranje en Oekraïne.

In de eerste helft werd er niet gescoord, maar in de tweede helft werden er volop doelpunten gemaakt.

Wijnaldum zette Oranje met zijn doelpunt enkele minuten na rust op een 1-0 voorsprong:

Wout Weghorst maakte niet veel later ook de 2-0 voor Oranje. Zes minuten later betekende zijn goal de 2-0:

Oekraïne kwam echter terug en een prachtig doelpunt van Jarmolenko betekende de 2-1:

En het werd nog erger voor Oranje, want enkele minuten later viel de 2-2 al. Jaremtsjoek kopte een vrije trap van Malynovskyj binnen:

Dumfries zette Oranje vijf minuten voor tijd met zijn eerste interlandgoal weer op een 3-2 voorsprong:

Vijf doelpunten in de tweede helft en een fijne eerste overwinning voor het Nederlands elftal! Donderdag 18 juni staat opnieuw in de Johan Cruijff ArenA het duel Nederland – Oostenrijk op het programma.