Het Nederlands elftal heeft het tweede duel in de EK-kwalificatie met 3-0 gewonnen van Gibraltar. Het lukte Oranje niet om de kater na het duel tegen Frankrijk van zich af te spelen tegen deze zwakke tegenstander.

Het duurde tot de 23e minuut totdat Nederland een gat wist te vinden in de defensie van Gibraltar. Memphis kopte een voorzet knap raak en zorgde daarmee voor de (uiteraard) verdiende voorsprong.

Het lukte Oranje vervolgens niet om echt door te drukken en de tegenstander hield tot de rust de schade knap beperkt tot 1-0.

Na rust bleef Oranje zoeken naar meer goals, maar de aanval was niet bij machte om echt het verschil te maken. Uiteindelijk was het verdediger Aké die met twee goals voor de 3-0 zege zorgde. In de 50e minuut pakte een speler van Gibraltar nog een rode kaart, maar ook dit overtal zorgde niet voor veel meer doelpunten.