Ola John en Luciano Narsingh keken gisteren hun ogen uit tijdens hun eerste training bij oranje.  Het tempo lag een stuk hoger dan de spelers van respectievelijk FC Twente en SC Heerenveen gewend zijn bij  hun club.

Narsingh moest ook even wennen aan de grote namen waar hij ineens mee aan het trainen was. Toen hij moest aanwijzen wie er in het midden moest staan en noemde Wesley Sneijder per ongeluk Rodney. “Omdat ik ooit met Rodney heb samengespeeld. Gelukkig kon hij er om lachen”, zei de snelle rechtsbuiten tegenover onsoranje.

Beide zijn ze ook enorm blij met hun selectie. Narsingh: “Deze selectie speelde toch al een tijd door mijn hoofd, moet ik zeggen. Er komt veel op je af. Ja joh, alleen al de media-aandacht. Ze kregen bij Heerenveen heel wat mediaverzoeken binnen. Het lijkt me nu geweldig om op Wembley mijn debuut te maken. Het moet een schitterend stadion zijn.”  Hij heeft de selectie van tegenstander Engeland goed bekeken. “Ashley Cole is geselecteerd, he! Vind ik een geweldige back. Ik speel vaak voetbalspellen op de computer en dan ben ik vaak Chelsea, want dat is mijn favoriete Engelse team.”

Ola John, de vleugelspits van FC Twente, kijkt er ook naar uit om woensdag op Wembley te spelen. “Mijn broer Collins heeft in Engeland gespeeld. Hij vertelde me al over hoe bijzonder het is om daar te spelen.”