Vlag van Nederland

Gezien de training van gistermiddag lijkt er steeds meer duidelijk te worden over de opstelling van Oranje, aanstaande vrijdag tegen Andorra. Tijdens een afwerkoefening stond Klaas-Jan Huntelaar in de spits. De voorzetten kwamen van de linkerkant van Jeremain Lens en van de rechterkant van jawel, Ruben Schaken. Het lijkt er steeds meer op dat de 30-jarige flankspeler vrijdag zijn debuut gaat maken voor het Nederlands elftal.

Naar verwachting verdedigt Maarten Stekelenburg ‘gewoon’ het doel. De achterhoede wordt gevormd door Daryl Janmaat, die de voorkeur krijgt boven Ajacied Ricardo van Rhijn, John Heitinga, Ron Vlaar en Bruno Martins Indi, die linksback zal staan. Rafael van der Vaart, Nigel de Jong en Kevin Strootman bezetten het middenveld tegen Andorra.

De wedstrijd tegen Andorra in de Rotterdamse Kuip is zo goed als uitverkocht. Van de 46.000 beschikbare toegangskaarten voor Nederland – Andorra waren er gisteren (dinsdag) al 38.000 verkocht. Vrijdag om 20.30 uur zal het duel geleid worden door de Wit-Russische arbiter Alexey Kubalkov.

Lees meer over: , ,