Wijnaldum:'We waren niet altijd even gelukkig'

Max Max
27 mrt. 2021, 21:53
27 mrt. 2021, 21:53
© IMAGO

Aanvoerder Georginio Wijnaldum was na afloop van het met 2-0 gewonnen duel tegen Letland gematigd tevreden. Hij was uiteraard blij met de drie punten, maar weet ook dat Oranje ruimer had moeten winnen.

"Op zich ging het niet al te moeilijk vanavond, het vinden van de ruimtes ging heel makkelijk”, zei Wijnaldum tegenover de NOS. "Ik weet niet hoeveel ballen zij van de lijn hebben gehaald, maar ik denk dat we wat gretiger moeten zijn om te scoren."

"Al met al is het goed dat we zoveel kansen gecreëerd hebben. Als je kritisch ernaar wil kijken, moet je zeggen dat we nog meer hadden moeten doen om die bal over de lijn te krijgen. We waren niet altijd even gelukkig in de kansen."

Eindelijk weer met publiek

"Het was geweldig om weer voor publiek te spelen. De laatste keer dat ik dat deed was in december, met Liverpool. Toen waren het er maar tweeduizend, vandaag vijfduizend. Ik hoop dat dit een begin is naar de terugkeer van fans in het stadion."

Wijnaldum baalde dat hij gewisseld werd aan het einde van de wedstrijd. "Ik was een beetje teleurgesteld. We moeten het niet groter maken dan het is. De bondscoach en ik hebben het erover gehad. Ik wilde graag blijven staan omdat ik echt het gevoel had dat ik nog een goal kon maken. Maar het is verder niets ergs."

Lees meer over:

Georginio Wijnaldum WK 2022