Vlag van Nederland

Gisteren in het duel met België maakte PSV’er Pablo Rosario zijn debuut in het Nederlands elftal. Het werd echter niet het debuut waarop de jonge middenvelder hoopte.

Hij vond het de felicitaties na afloop maar deels waard: “Qua debuut wel, maar als je naar m’n spel kijkt was het niet goed. Daar baal ik wel van”, zei Rosario tegen FOX Sports. “Wat ik aan de bal heb gebracht was veel te weinig. Hoe het komt? Dat zou ik niet weten. Iemand vroeg me in een ander interview of ik zenuwachtig was. Dat was ik niet. Het liep niet. Jammer. Daarna moet je de knop omzetten. Dat heb ik ook gedaan, maar uiteindelijk was het niet goed vandaag.”

Hij wist het echter wel te relativeren: “Natuurlijk ben ik blij dat ik m’n haasje heb en international ben, maar als je naar de wedstrijd kijkt kan ik niet tevreden zijn”, vervolgt Rosario, die het niveauverschil niet wilde aanwijzen als reden: “We spelen met PSV ook in de Champions League. Dat is ook het allerhoogste niveau, dus daar lag het niet aan.”

“Vandaag was het gewoon niet goed genoeg. Nu ga ik weer naar PSV toe. Daar moet ik laten zien dat ik goed genoeg ben om hier bij te zijn.”

Lees meer over: ,