Oranje zingt in EK-nummer van Chef’Special en Armin van Buuren

Tim van Sintfiet Tim van Sintfiet
01 jun. 2024, 14:00
© IMAGO

Het Nederlands elftal heeft een prominente rol in het EK-nummer van Chef’Special en Armin van Buuren gekregen. Een groot deel van de EK-selectie heeft de backing vocals verzorgd van de single 'Larger than Life'.

In een YouTube-video is de ‘making off’ van het nummer te zien. Speciaal voor de single werd een oude kapel tot een muziekstudie ingericht. In eerste instantie geven verdediger Stefan de Vrij en de middenvelders Teun Koopmeiners en Marten de Roon hun mening over het lied. "Hij begint echt lekker", is het drietal positief.

Het Nederlands elftal zingt in het nieuwe EK-nummer

De Vrij, Koopmeiners en De Roon zingen vervolgens samen de backing vocals in. Maar de drie zijn zo positief dat ze ook de andere Oranje-spelers overhalen om te zingen. Eén dag later worden de internationals dan ook bijgestaan door een groter deel van de selectie van bondscoach Ronald Koeman. Gezamenlijk zingt de spelersgroep de backing vocals van 'Larger than Life'.

Lees ook: Duitsers snappen niks van Oranje-selectie Koeman: ‘Bittere tegenslag!’

"Hopelijk wordt het een geweldig toernooi en dan zou het zomaar een nummer kunnen zijn dat wanneer je die later in je leven of carrière hoort je wordt teruggebracht naar het succes", aldus aanvoerder Virgil van Dijk van Oranje.