Vlag van Nederland

Voetballers die dit jaar nog een transfer hebben ondergaan, hadden uiteraard al een tijdje een vakantiebestemming. Want voordat je bij je nieuwe club gaat spelen, is het wel zo verstandig om de nieuwe buurt te verkennen. Het is dan ook niet vreemd dat Frenkie de Jong deze zomer in Barcelona en omstreken te vinden was. Overigens was hij daar niet alleen, ook de familie van Patrick Kluivert was op vakantie in Barcelona.

Maar voetballers zonder transfer of reeds andere vakantieplannen trokken de hele wereld over. Een van de bestemmingen die geliefd is bij voetballers van over de hele wereld is Ibiza. Ibiza is een eiland met veel mogelijkheden en jetset. Je kunt er met een jacht aanmeren en nog enige vorm van privacy hebben of het nachtleven in duiken om gezien te worden. Het is niet voor niets dat veel (oud) voetballers nog altijd ervoor kiezen om naar Ibiza te komen. Voor voetballers met een gezin zijn de mogelijkheden ook groots, want wanneer je op het eiland Formentera neerstrijkt, heb je meer privacy voor je gezin, terwijl je nog altijd dicht in de buurt bent van Ibiza om te genieten van het eiland leven. Welke voetballers er regelmatig gespot worden op Ibiza? Wel de lijst is enorm lang, maar hieronder vind je twaalf van de meest bekende (oud) voetballers van de wereld die met enige regelmaat op Ibiza te vinden zijn.

 • Cesc Fabregas
 • Diego Maradona
 • Axel Witsel
 • Lionel Messi
 • Cristiano Ronaldo
 • Gerard Piqué
 • Zinedine Zidane
 • Fernando Torres
 • Mario Balotelli
 • Dele Alli
 • Danny Welbeck
 • Mousa Dembele

Wil je dus graag bekende voetballers spotten? Dan is Ibiza een van de plaatsen waar je tijdens de zomers best een grote kans hebt! Maar net als dat iedereen zelf eigen voorkeuren heeft, hebben ook de voetballers eigen voorkeuren voor vakantieadresjes. Waar Cristiano Ronaldo graag te vinden is op Ibiza, heeft hij ook een adres in Griekenland en is hij ook met enige regelmaat te vinden in Frankrijk. Paul Pogba doet het iets internationaler, want die bezocht de zomer van 2019 zowel Dubai, Shanghai als Tokyo. Eden Hazard hield het wat rustiger met een vakantie in Halkidik te Griekenland. Anthony Martial bezocht naar Egypte ook Griekenland en Guadeloupe. Jesse Lingard hield het bij Miami en ook Divorck Origi was in Miami te vinden, net als Michy Batshuayi.

Zoeken ze de rust op of het nachtleven?

Het is voor iedere voetballer anders waar ze voor kiezen. Daarnaast is het meteen de vraag is het een familievakantie waarbij je zoveel mogelijk uit de spotlichten wilt blijven. Of wil je jezelf nog weer even in het spotlicht zetten? Een ding is wel zeker, de internationale voetballers genieten ervan om foto’s op de sociale media te plaatsen van waar ze zijn. Lang niet in alle gevallen is dat met de locatie erbij overigens, want Mohammed Salah heeft enkele prachtige kiekjes geplaatst waaronder met een enorme vis die hij gevangen heeft. Het is echter niet bekend waar Salah was op vakantie. Sommige voetballers zonderen zich dus bewust af van de media en mensenmassa om te kunnen genieten van de rust.

Zelf op vakantie gaan?

Mocht je nu zelf niet meteen het geld hebben om een reis te boeken naar Dubai of Miami? Wellicht is het een goed moment om het live casino spelen uit te testen. Niet alleen zijn veel voetballers je voorgegaan met een gokje wagen, wie weet win je een leuk bedrag ter aanbetaling van je reis om de internationale voetballers tegen te komen. Een ding is wel zeker, de meeste voetballers hebben al vakantie als de bouwvak nog niet begonnen is, dus je zal wel een vroege vakantie moeten boeken. Wanneer de voetballers met hun gezin op vakantie gaan, zullen ze namelijk proberen uit de schijnwerpers te blijven. En misschien hebben zij wel net als veel andere mensen een gewone vakantie in Costa del Achtertuin.

Lees meer over: ,