Vlag van Nederland

Wedden op voetbal in internationaal verband is altijd interessant. Het maakt niet uit of het om oefenwedstrijden gaat of om kwalificatie voor een eindronde. Er staan dit weekend zowel kwalificatieduels op het programma als oefenwedstrijden tussen verschillende landen. De competitie in de Eredivisie ligt dit weekend stil. Er zijn met de internationale wedstrijden echter genoeg mogelijkheden om te wedden op voetbal. Op donderdag 10 oktober zijn al de eerste voetbalwedstrijden om op te wedden inclusief het Nederlands elftal.

Wedden op oefenwedstrijden tussen landen

Er staan vandaar al meerdere voetbalwedstrijden op het programma om op te wedden. Kosovo neemt het vriendschappelijk op Gibraltar. De kansen liggen volgens de bookmakers in het voordeel van Kosovo. Er zijn nog meer oefenwedstrijden in internationaal verband die wat interessanter zijn om op te wedden. Zo heb je de mogelijkheid om te wedden op Paraguay die uitspeelt tegen Servië.

De verwachting volgens de bookmakers is dat Paraguay het onderspit delft, maar dat is nog maar de vraag. Hier ligt een kansje om wat geld te verdienen als je geld inzet op winst voor Paraguay. De quote ligt dan rond de 4.5. Op vrijdag staan er nog meer oefenwedstrijden op het programma. Dan heb je de kans om te wedden op Venezuela tegen Bolivia en op Marokko tegen Libië.

De quotes lopen hier sterk uiteen bij Venezuela en Bolivia. Het laatstgenoemde land heeft een notering rond de 10. Dan is het nog spannender om geld in te zetten op Marokko of op Libië. Marokko staat rond de 1.60 en Libië rond de 5.75 als notering. Vergeet niet dat er ook vaak teams gelijkspelen. Daar valt altijd aardig wat winst mee te behalen omdat de notering aantrekkelijk is. Zo zijn er de rest van het weekend nog meer leuke oefenwedstrijden in internationaal verband. Bekijk het wedstrijdprogramma bij de online bookmaker maar eens en plaats alvast je weddenschappen.

Wedden op WK-kwalificatiewedstrijden

Er zijn veel mensen die het maar niets vinden om op oefenwedstrijden in het voetbal te wedden. Dat is jammer, want daar liggen toch wel aardige mogelijkheden. In elk geval zijn er ook genoeg mogelijkheden om dit weekend en zelfs op donderdag al te wedden op kwalificatiewedstrijden. Het Nederlands elftal moet bijvoorbeeld tegen Noord-Ierland spelen op donderdag en op zondag uit tegen Wit-Rusland. Je kan op onlinecasino.amsterdam kijken voor meer info.

België moet aantreden tegen San Marino en Rusland speelt tegen Schotland. Deze wedstrijden zijn allemaal op donderdag. Dat geldt ook voor de wedstrijd Slowakije tegen Wales en voor Kroatië tegen Hongarije. Het hele weekend staat voor de rest in het teken van EURO 2020 kwalificatiewedstrijden. Win je met de eerste weddenschappen geld dan zet je dat voor de volgende wedstrijd weer in.

Tijdens de wedstrijd wedden

Het is geweldig leuk om tijdens een voetbalwedstrijd te wedden. Je ziet hoe het spel gaat en welke kant het balletje oprolt. Dat is het moment om je kans te grijpen en geld in te zetten met een live weddenschap. Wacht niet te lang met wedden, want anders is het moment misschien alweer voorbij.

Lees meer over: