Het Nederlands elftal speelt vanavond om 20.45 uur in een uitverkochte ArenA het laatste duel in deze EK-kwalificatie. De vraag is, in welke opstelling gaat Nederland tegen Estland aantreden?

Bondscoach Ronald Koeman zal wat moeten puzzelen met zijn opstelling, want onder meer Virgil van Dijk, Marten de Roon en Ryan Babel zijn vanavond niet van de partij. Daarnaast staat ook achter de naam van Depay nog een vraagteken.

De verwachting is dat Stefan de Vrij of Nathan Aké de plek in zal nemen van Virgil van Dijk, die het trainingskamp wegens persoonlijke omstandigheden verliet. Hij zal samen spelen met Matthijs de Ligt. Daley Blind en Joël Veltman zullen vermoedelijk weer op de back-posities staan.

Op het middenveld keert Georginio Wijnaldum terug. Hij zal tegen Estland ook de aanvoerdersband dragen. We gaan ervan uit dat Frenkie de Jong en Donny van de Beek zullen blijven staan, en Oranje dus met twee aanvallende middenvelders zal spelen.

Voorin mist Koeman een hoop spelers, waardoor de kans bestaat dat Luuk de Jong in de basis mag beginnen. Dat zal afhangen van de fitheid van Memphis Depay. Quincy Promes en Steven Berghuis mogen anders gewoon blijven staan.

De vermoedelijke opstelling voor Nederland – Estland:
Cillessen; Veltman, De Ligt, Aké en Blind; F. de Jong, Wijnaldum en Vd Beek; Promes, L. de Jong en Depay..