50 keer je inzet als Nederland wint!

Max Max
28 nov. 2022, 19:45
© IMAGO

Dinsdagmiddag om 16.00 uur speelt Nederland het laatste groepsduel in poule A tegen Qatar. Als je nu inzet op een overwinning van Oranje kan je tot 50 keer je inzet winnen.

Nederland moet minimaal gelijkspelen tegen Qatar om de volgende ronde te halen. Bij een overwinning is de kans groot dat Oranje ook als groepswinnaar eindigt en in de achtste finales een minder sterke tegenstander tegenkomt. Oranje is daarbij wel afhankelijk van de wedstrijd Senegal - Ecuador.

Volgens de bookmakers is Nederland de grote favoriet in het duel met Qatar. Een overwinning staat voor een quotering van 1.22 per ingezette euro. Een gelijkspel geef 6.75 en een overwinning voor Qatar 17.00. Daarnaast kan je natuurlijk ook weer inzetten op het totaal aantal doelpunten, de doelpuntenmakers of kaartenpakkers.

Mocht Nederland de volgende ronde halen dan staat komende zaterdag of zondag de achtste finale op het programma. Afhankelijk van de resultaten speelt Oranje dan tegen de nummer één of twee van poule B, met Engeland, VS, Iran en Wales.

Lees meer over:

WK 2022 Qatar