Antonio Rüdiger wekt woede bij spelers van Oranje

Daniel Cabot Kerkdijk Daniel Cabot Kerkdijk
28 mrt. 2024, 10:48
© IMAGO

Antonio Rüdiger is dinsdagavond, tijdens de oefeninterland tussen Duitsland en het Nederlands elftal (2-1), nauwlettend in de gaten gehouden door een toeschouwer in het stadion. Op TikTok gaat een compilatie rond waarin te zien is dat de verdediger de spelers van Oranje uit de tent probeert te lokken.

@gambo479

Bester Mann 🤣 #dfb #nationalmannschaft #diemannschaft #fussball #football #fy #fyp #viral #florianwirtz #jamalmusiala #musiala #wirtz #tonikroos #antoniorüdiger #rüdiger #tah #nagelsmann #andrich #kaihavertz #havertz #dfbteam #gambo479 #netherlands #soccer #frankfurt #ffm #deutschebankpark #terstegen #kimmich #pavlovic #gündogan #undav #führich #thomasmüller #füllkrug #em2024 #euro2024 #memphisdepay #memphis #depay #dumfries #vandijk #deligt #aké

♬ DA CAZA - DJ Ritmo55 & DJ Batidão

In het eerste fragment is te zien hoe de Duitser Bart Verbruggen probeert te irriteren. Nadat de doelman de bal heeft gevangen, ontvangt hij een beuk van Rüdiger, die vervolgens in het gezicht van de Oranje-goalie begint te schreeuwen.

In het vervolg brengt de toeschouwer nog twee opstootjes in beeld. Niet geheel verrassend is Rüdiger in beide gevallen aanwezig. De ene keer wekt hij frustratie bij Virgil van Dijk en Memphis Depay, terwijl Wout Weghorst daarna klaar is met het onsportieve gedrag van de verdediger.

Lees ook: ‘Koeman neemt Oranje-speler in topvorm niet mee naar EK’