De Boer:'We worden op alle fronten beter'

Max Max
21 jun. 2021, 21:11
21 jun. 2021, 21:12
© IMAGO

Bondscoach Frank de Boer was na afloop van Noord-Macedonië tevreden over de winst van zijn ploeg. Oranje versloeg de Noord-Macedoniërs, waar vedette Pandev afscheid nam, met 3-0 en plaatst zich zo ongeslagen voor de achtste finales.

Bondscoach Frank de Boer zei na afloop:"We staan er goed op, ik denk dat we progressie hebben geboekt. De aanvallen van vandaag hebben we in de vorige twee wedstrijden misschien minder gezien", aldus De Boer tegenover de camera van de NOS.

"De tegenstander werd vandaag in de omschakeling wel gevaarlijker dan in de vorige wedstrijden, maar we hebben in alle aspecten progressie geboekt. Ik ben zeer positief gestemd over het spel en de volgende wedstrijd."

'Malen en Depay zagen er goed uit'

De Boer begon met het spitsenduo Donyell Malen en Memphis Depay. Daarmee hield hij Weghorst op de bank: "De combinatie van Donyell en Memphis zag er bij vlagen hartstikke goed uit. Of ze volgende week weer samenspelen? Dat zien we wel, het hangt ook van de tegenstander af."

"Ik stel het beste team op, dat in mijn ogen de grootste kans heeft om te winnen. Dat kan met Donyell zijn, maar ik kan ook voor een aanspeelpunt kiezen. Dan is Wout de aangewezen persoon."