Depay en Wijnaldum trekken bekijks bij Oranje met nieuw kapsel

Daniel Cabot Kerkdijk Daniel Cabot Kerkdijk
29 jun. 2024, 13:43
30 jun. 2024, 13:26
De spelers van het Nederlands elftal op de training in Wolfsburg
© IMAGO - De spelers van het Nederlands elftal op de training in Wolfsburg

Memphis Depay en Georginio Wijnaldum hebben zichzelf een nieuwe look aangemeten in aanloop naar de achtste finale van Nederland tegen Roemenië op het EK in Duitsland. De twee verschenen zaterdag met een afrokapsel op de training van Oranje.

Zo blijft Depay de gemoederen bezighouden, daar de aanvaller in aanloop naar het EK de aandacht op zichzelf wist te vestigen door met een witte zweetband om zijn hoofd te spelen in de oefeninterlands tegen Canada en IJsland. Tijdens de groepsfase van het EK had Depay ook een witte zweetband om.

Artikel gaat verder onder video

Depay en Wijnaldum verschijnen met nieuwe coupe

Zaterdag verscheen de aanvaller met een zwarte zweetband en een afrokapsel. Wijnaldum had dezelfde coupe als Depay, maar zonder zweetband. Oranje betrad om 12.00 uur het trainingsveld in het AOK-stadion in Wolfsburg. Bondscoach Ronald Koeman had daarbij de beschikking over zijn complete selectie en dus waren er 26 fitte spelers op het veld.

Zondagmiddag traint Oranje opnieuw in Wolfsburg, om een dag later naar München te vertrekken voor het duel met Roemenië. Om 15.45 uur houdt Koeman een persconferentie in de Allianz Arena. De achtste finale is dinsdagavond om 18.00 uur.