Scoor nu een GRATIS Mee Met Oranje poloshirt of sjaal!

MeeMetOranje MeeMetOranje
06 jun. 2024, 15:00
06 jun. 2024, 15:17
© IMAGO

Mee Met Oranje is volledig vernieuwd en brengt je dagelijks het allerlaatste nieuws over het Nederlands elftal en alles wat daarbij hoort. Daarnaast houden we je op de hoogte van alle sporten waarin Nederlandse atleten schitteren. Met het EK 2024 voetbal én de Olympische Spelen in het vooruitzicht, hebben we een geweldige actie bedacht: we geven maar liefst 200 polo shirts én 100 Mee Met Oranje sjaals weg!

De Mee Met Oranje-polo en Mee Met Oranje-sjaal is voorzien van het herkenbare logo, waardoor je altijd in stijl voor de dag komt. Of je nu thuis voor de televisie zit, in de kroeg de wedstrijden kijkt of in het stadion het Nederlands Elftal aanmoedigt, met zowel de polo als de sjaal ben jij er helemaal klaar voor. Bovendien is het een limited edition, wat betekent dat je echt iets bijzonders in handen hebt.

Maak kans op een exclusieve Mee Met Oranje-polo of sjaal

Vul dan onderstaand formulier in. Vlak voor aanvang van het toernooi zullen we de trekking doen en de 200 winnaars van de polo's en de 100 winnaars van de sjaals de prijzen toesturen. Vergeet ons ook niet te volgen op Facebook en/of Instagram.

Lees meer over:

Nederland Oranje Supporters