Tips voor het voorspellen van jouw WK poule!

Max Max
18 nov. 2022, 12:15
© IMAGO

Het Nederlands elftal is aangekomen in Qatar en heeft er al een paar trainingen opzitten. Het acclimatiseren is begonnen en over 3 dagen speelt Oranje zijn eerste groepswedstrijd tegen Senegal. Met de start van het WK hoort natuurlijk een WK poule!

Doe gratis mee met de WK Game en speel tegen honderden medespelers. Voorspel de wedstrijden van het WK goed en stijg in het algemeen klassement, maar let op! Om mee te strijden in de eerste ronde van de WK poule heb je nog 2 dagen om je gratis in te schrijven! 

Kleine greep uit de prijzenpot

Voetbalreis naar Borussia Dortmund, Samsung Crystal UHD TV, Samsung Galaxy Tab, Xbox met FIFA23, Segway e-step, Sony 1000xXM5 koptelefoon, G-master widescreen monitor, Voetbalreizen cadeaubonnen, duizenden euro’s aan Jack’s Casino & sports freebets, Apple Watch SE, Kobo Forma ereader, Gesigneerd shirt van Frenkie de Jong en nog veel meer!

Tips WK poule

Om je alvast een beetje op weg te helpen naar succes in jouw WK poule hebben we een aantal tips voor je opgesteld. Deze tips kun jij gebruiken bij het invullen van jouw WK voorspellingen.

  • Bekijk de huidige vorm

Is er een ploeg in vorm of juist niet? Bekijk ook de onderlinge resultaten van de teams. Deze informatie kan handig zijn.

  • Bepaal het belang van de wedstrijd

Is team A al door en team B nog niet? Grote kans dat team B er alles aan zal doen om te winnen terwijl team A wellicht de krachten gaat sparen.

  • Bekijk de blessures en schorsingen

Welke spelers zijn geblesseerd of doen niet mee vanwege een schorsing? Bepalende spelers kunnen soms het verschil maken in de wedstrijd en als deze er niet bijzijn verandert de uitkomst wellicht.

  • Voorspel het meest 2-1 of 1-0

De meestvoorkomende uitslagen op een WK zijn 2-1 of 1-0. Met deze voorspelling maak je dus op basis van de statistieken de meeste kans!

  • Gelijkspel? Voorspel dan 1-1

0-0 is een van de minst voorkomende uitslagen op een WK. Ga je op gelijkspel inzetten? Voorspel dan altijd een 1-1! 2-2 komt niet vaak voor en 3-3 al bijna helemaal niet!

Met deze tips maak jij een grote kans op jouw WK poule te winnen! Bekijk ook de huidige WK 2022 favorieten.

Lees meer over:

WK 2022 Qatar 2022