Met de naderende wedstrijd voor EK kwalificatie, stijgt de spanning. Voor het eerst sinds 1984 dreigt het Nederlands elftal een EK mis te lopen. Dinsdag ligt het lot van Nederland in handen van de spelers én van Turkije dat geen punten mag pakken. Voor Sneijder en Van Persie, die actief zijn in de Turkse competitie, zal het een gekke situatie zijn, omdat veel van de spelers hun teamgenoten zijn. Wie weet kunnen ze er op de een of andere manier voor zorgen dat de Turken niet helemaal in topvorm zijn in de laatste wedstrijd!

Over Turkije en Sneijder gesproken: wij weten dat Wesley van zijn club Galatasaray niet door Istanbul mag rijden, omdat ze bang zijn dat hij brokken maakt. Hoe zal hij eigenlijk naar de training voor de kwalficatiewedstrijden komen en in welke bolides rijden de andere jongens? Ken je de spelers zo goed dat je kunt inschatten in welke auto ze rijden? Neem Gregory van der Wiel. Hij heeft veel tatoeages en ook zijn auto heeft hij flink gepimpt. Hij rijdt dan ook niet heel verrassend in een getunede Chevrolet Callaway Camaro SC572. Zijn teamgenoot Memphis rijdt in een Mercedes met een waarde van maar liefst 160.000 euro.

Deze heeft hij afgelopen zomer na zijn transfer naar Man United aangeschaft. De auto trekt met een zwarte, matte kleur behoorlijk de aandacht. Ook niet verbazingwekkend, maar wij wedden dat je niet kunt voorspellen in welke auto Wijnaldum rijdt. En heeft Wesley Sneijder überhaupt wel een auto nu hij niet mag rijden? Wijkopenautos.nl heeft een Nederlands elftal geselecteerd op basis van de auto’s van de spelers. Kom er nu achter in welke auto’s deze spelers van Oranje rijden!