Vlag van Nederland

Het Nederlands elftal speelt de vier thuiswedstrijden in de EK-kwalificatie die in 2019 wordt afgewerkt in de stadions in Amsterdam en Rotterdam.

Zowel de Rotterdamse Kuip als de Johan Cruijff ArenA zijn twee keer de plek waar een duel van Oranje gespeeld wordt. Op 21 maart is in Rotterdam het eerste thuisduel tegen Wit-Rusland. Drie dagen speelt Oranje opnieuw thuis en komt Duitsland naar de Johan Cruijff ArenA.

Op 10 oktober speelt Oranje weer in De Kuip op tegen Noord-Ierland, en het laatste thuisduel op 19 november wordt er weer in Amsterdam gespeeld tegen Estland.

Koeman licht de keuze toe: “We hebben besloten onze kwalificatiewedstrijden in de twee grote stadions van ons land te spelen. Op die manier kunnen zoveel mogelijk fans onze wedstrijden bezoeken. We bewaren natuurlijk goede herinneringen aan het Nations League-duel met Duitsland in de uitverkochte Johan Cruijff ArenA en de zege op wereldkampioen Frankrijk in een volle Kuip. Ik hoop dat de Oranjesupporters opnieuw massaal naar het stadion komen om ons aan te moedigen. Wij kijken er in ieder geval naar uit.”

Lees meer over: , , , , ,