Pak 50x of 100x je inzet als Nederland wint

Max Max
07 sep. 2023, 15:46
26 jan. 2024, 09:15
© IMAGO

Het Nederlands elftal speelt vanavond in het Philips Stadion in Eindhoven het belangrijke EK-kwalificatieduel tegen Griekenland. Winst is van groot belang in de strijd om EK-tickets.

Denk jij dat Oranje gaat winnen van de Grieken? Zet dan in en pak 50x of 100x je inzet als Nederland inderdaad van Griekenland weet te winnen.

Volgens de bookmakers is Oranje de grote favoriet tegen de Grieken. Lukt het bondscoach Ronald Koeman inderdaad om zijn team zo te formeren dat ze aan het langste eind weten te trekken?

Mark Flekken zal in elk geval in het doel staan. Hij kreeg tot nu toe zes tegendoelpunten in de vier duels die hij in het doel van Oranje stond. Twee keer won Oranje en twee keer werd er gelijkgespeeld in een duel dat Flekken onder de lat stond.

Nederland moet het wel doen zonder Memphis en Bergwijn, zij zijn geblesseerd. Voorin moeten Gakpo, Noa Lang, Donyell Malen of Xavi Simons voor de doelpunten gaan zorgen. Achterin is Oranje op oorlogssterkte.

Micky vd Ven en Ian Maatsen, twee debutanten in de selectie, zitten op de tribune. Dat geeft het hoge niveau van de verdediging wel aan.

Lees meer over:

EK 2024