Zet nu in op Nederland - Senegal

Max Max
17 nov. 2022, 20:05
17 nov. 2022, 20:05
© IMAGO

Aanstaande maandag staat het eerste WK-duel van het Nederlands elftal in Qatar op het programma. Het duel Nederland - Senegal wordt gespeeld om 17.00 uur Nederlandse tijd in het Al Thumama Stadium in Doha, de hoofdstad van Qatar.

Het Nederlands elftal en Senegal speelden nog nooit eerder tegen elkaar. Vergelijkingsmateriaal hebben we dus niet. Inzetten op de wedstrijd Nederland -Senegal zal dus niet makkelijk worden, maar het kan al wel.

Senegal mist beste speler

De tegenstander van maandag kreeg kort voor het WK een flinke domper te verwerken. Topspeler Mané viel geblesseerd uit bij zijn club en kan niet aantreden in het eerste duel van zijn land tegen Nederland.

Senegal heeft wel de hoop dat hij later in het toernooi nog inzetbaar is en de bondscoach heeft hem dus toch opgeroepen voor het WK. Daar waren ze bij Bayern München, zijn club, niet bepaald blij mee.

De kansen van Oranje

Volgens de bookmakers ziet het er goed uit voor Oranje tegen Senegal. Een overwinning van Nederland levert gemiddeld zo'n €1,65 op. Een gelijkspel staat op €3,75 en een overwinning van Senegal op €6,10.

Wil je inzetten op de wedstrijden van het Nederlands elftal? Check dan de actuele odds op oddsbeater.nl en vergelijk verschillende aanbieders.

Nederland zal het WK goed willen starten en dus vol voor de winst gaan. Lukt het de mannen van bondscoach Louis van Gaal om uit de startblokken te schieten?

Lees meer over:

WK 2022 Senegal