Bondscoach Louis van Gaal heeft zojuist zijn opstelling bekendgemaakt. Behalve in de aanval, waar Van Gaal wat keuzes moest maken, zijn er geen verrassingen terug te vinden in de basiself van Oranje tegen Montenegro.

Doelman is net als de vorige duels Justin Bijlow, de doelman van Feyenoord, die een uitstekende indruk maakte de afgelopen interlands. Hij krijgt het vertrouwen van de bondscoach en krijgt de voorkeur boven Cillessen en Flekken.

Achterin staan van rechts naar links de vaste waardes Denzel Dumfries, Stefan de Vrij, Virgil van Dijk en Daley Blind. Matthijs de Ligt zit opnieuw op de bank.

Op het middenveld hebben Davy Klaassen, Frenkie de Jong en Georginio Wijnaldum hun plek opgeëist. Zij spelen ook vanavond tegen Montenegro in de middenlinie.

Voorin was het voor Van Gaal wat meer puzzelen. Hij mist met Cody Gakpo en Steven Berghuis twee van zijn buitenspelers. Daarom spelen Donyell Malen en Danjuma op de flanken. In de spits staat Memphis Depay. Noa Lang en Steven Bergwijn moeten zodoende toekijken.

De opstelling van Oranje tegen Montenegro:

Bijlow; Dumfries, De Vrij, Van Dijk en Blind; F. de Jong, Wijnaldum en Klaassen; Danjuma, Depay en Malen.