4 manieren om het Nederlands Elftal te volgen

Max Max
15 nov. 2021, 11:55
15 nov. 2021, 14:58
© IMAGO

Wanneer het Nederlands Elftal in goede doen is dan is er niks leuker dan het volgen van onze Oranje Leeuwen. Met z'n allen aan de buis gekluisterd of op allerlei andere denkbare manieren volgen hoe het Nederlands Elftal speelt en hoe de wedstrijd verloopt. Vooral tijdens toernooien is de aandacht voor Oranje groot, maar eigenlijk is het altijd leuk om het Nederlands elftal op de voet te volgen. Weten hoe jij het beste op de hoogte kan blijven van hoe het Nederlands Elftal speelt? Dat vertellen we je graag!

Kijk het Nederlands Elftal op TV!

De leukste manier om het Nederlands Elftal te volgen in door op de TV te kijken. Natuurlijk is aanwezig zijn in het stadion ook tof, maar op TV zie je het eigenlijk veel beter. Je krijgt herhalingen te zien en mist niks van de wedstrijd. Heb je wel wat gemist? Dan spoel je even terug!

De uitzendrechten van het Nederlands Elftal liggen op dit moment en de komende tijd in handen van de NOS. Zo kan iedereen met een televisieabonnement het Nederlands Elftal zien!

Wedstrijd volgen via Live Score-sites

Geen TV of ander scherm waarop je kan kijken? Jammer, maar niet helaas! Je kan de wedstrijd ook heel goed volgen via Live Score-sites. Hier kan je alle wedstrijden van het Nederlands Elftal volgen. Deze sites geven je een mooi overzicht met statistieken en informatie en kan zo alsnog het elftal aanmoedigen en volgen. Vaak vind je er ook een overzicht van de beste bookmakers in Nederland. Op Oddspedia.com kan je zelfs het Nederlands Elftal toevoegen aan jouw favorieten zodat je altijd en eenvoudig kunt zien hoe het Nederlands Elftal bezig is!

Volg de juiste mensen op Twitter

Een andere manier om alles mee te krijgen van het Nederlands Elftal is om Twitter te raadplegen. Volg ons eigen twitter kanaal, @meemetoranje, bekende voetbaljournalisten, sites die livebloggen via Twitter en bekende voetbal twitteraars om alles mee te krijgen van wat er gebeurt. Via Twitter worden na elke gebeurtenissen updates jouw timeline ingeschoten zodat jij altijd weet wat er speelt.

Radio

Geen beschikking over een TV, telefoon of tablet? Dan is een ander alternatief natuurlijk de radio. Heb jij een radio thuis of in de auto? Zet die tijdens de wedstrijd van Nederland dan op Radio 1 en luister mee naar NOS Langs de Lijn. Zij houden jou de gehele wedstrijd op de hoogte van alles wat er gebeurt en zorgen ervoor dat jij op het puntje van je stoel zit tijdens de wedstrijden.