De opstelling voor Nederland - Polen

Max Max
04 sep. 2020, 19:21
04 sep. 2020, 22:28
© IMAGO

Interim bondscoach Dwight Lodeweges heeft zojuist de opstelling voor het duel Nederland - Polen bekendgemaakt. De elf namen die Lodeweges vanavond in de Johan Cruijff ArenA het veld opstuurt zijn de verwachtte namen.

Op doel staat zoals altijd Jasper Cillessen, die de voorkeur krijgt boven Krul en Bizot. Cillessen staat nog altijd onder contract bij Valencia, maar de vraag is of dat over een maand nog steeds zo is.

In de verdediging moest Lodeweges een beetje puzzelen door de afwezigheid van De Ligt en Blind en het late afhaken van de Vrij en Dumfries. Hij kiest daarom voor Hans Hateboer als rechtsback, centraal Veltman en Van Dijk en op links Nathan Aké.

Op het middenveld hoefde eigenlijk alleen de keuze gemaakt te worden tussen Marten de Roon en Donny van de Beek. De keuze daarvan is gevallen op de Roon. Hij staat samen met Frenkie de Jong achter Georginio Wijnaldum.

In de voorhoede krijgt Quincy Promes de voorkeur boven Ryan Babel. Hij staat samen met Steven Bergwijn en Memphis Depay in de voorste linie van Oranje.

[opstelling id='laatste']