Neem Oranje met je mee, als jij niet mee met Oranje kan

Max Max
18 aug. 2023, 12:48
18 aug. 2023, 12:48
© IMAGO

Wij zouden de naam van onze site geen eer aan doen als wij er niet van overtuigd zouden zijn dat het allermooiste wat er is, meegaan met Oranje is. Maar wat als dat een keertje niet kan? Neem Oranje dan met jou mee! Wanneer jij naar het Nederlands Elftal kijkt in de kwalificatiegroepen en op de eindtoernooien, wil je natuurlijk op de hoogte blijven van wat er op de andere velden gebeurt. Met Flashscore kan dat.

Van elk interlanddoelpunt kun je binnen tien seconden een notificatie krijgen via de app. Volg je favoriete land of toernooi in binnen- of buitenland overal en op elk moment. Ook vele historische uitslagen en standen uit alle voorgaande eindtoernooien, zoals een EK, het WK en de UEFA Nations League, zijn te vinden in de app en op de website van Flashscore.nl, waar ook favoriete competities, clubs en spelers kunnen worden ingevoerd.

En wat te denken van het EK voetbal dat in 2024 in Duitsland wordt gehouden? Of het WK van 2026 in Canada, Mexico en de Verenigde Staten? Welke landen kwalificeren zich voor het eindtoernooi en wie kan Italië als Europees kampioen van de troon stoten?

Op zoek naar die ene goalgetter van Nederland op het EK van 1988? Alles is terug te vinden in de historische sectie en via de head-to-head-optie onder alle actuele wedstrijden. Zo ben je in een paar klikken bij het spelerspaspoort van tienduizenden profvoetballers en duizenden wedstrijden in honderden competities van over de hele wereld.

Voor elke profwedstrijd worden statistieken bijgehouden op het gebied van balbezit, schoten op doel, corners, expected goals (xG), beoordelingen van individuele spelers (ratings) en nog veel meer. Kortom, alles wat een voetballiefhebber nodig heeft. Flashscore heeft een voorbeschouwing voor elke interlandwedstrijd van Nederland en de actuele en uitgebreide nieuwssectie biedt meer analyses en achtergrondinformatie.

Lees meer over:

EK 2024 Zijlijn WK 2026