Hier kijk je vandaag voetbal op tv

Max Max
13 aug. 2021, 09:38
13 aug. 2021, 09:38
© IMAGO

Ben je een echte voetballiefhebber en kijk je graag voetbal? Dat kan tegenwoordig op verschillende manieren: via de televisie, maar ook via je laptop, tablet of telefoon. Handig, want zo kun je altijd en overal live naar je favoriete voetbalclub kijken. Om er zeker van te zijn dat je geen enkele wedstrijd mist, geven we een overzicht waar je welke wedstrijd kunt zien. Lees snel verder!

Live en gratis voetbal kijken met je tv abonnement

Met het basispakket van je televisie provider heb je een aantal zenders waar je gratis en live naar voetbal kunt kijken. Ook bieden veel providers een online app aan zodat je altijd en overal, via bijvoorbeeld je laptop of telefoon, live televisie kunt kijken. Via de NPO kun je kijken naar interlandvoetbal, via SBS6 naar de Champions League en via RTL 7 naar de Europe League. Kijk naar de Franse Ligue 1, de Italiaanse Serie A, het Franse bekertoernooi Coupe de la Ligue en de Emirates Cup via Eurosport. FA-cup voetbal en Premier League-samenvattingen kijk je via de BBC, en Eredivisie-voetbal via ESPN Eredivisie. Wil je niet meer de algemene tv gids doorspitten om te zien welke voetbalwedstrijden er vandaag te zien zijn? Gebruik dan voetbal vandaag, de tv gids die een duidelijk en actueel overzicht biedt van alle voetbalwedstrijden die je kunt kijken op tv of via een live stream.

De voordelen van Voetbal Vandaag

Naast dat je met de tv gids speciaal voor voetbalwedstrijden precies kunt zien waar je welke wedstrijden kunt kijken, kun je via de gids ook de live tussenstanden en uitslagen zien. Je kunt de gids op ieder moment van de dag raadplegen om te zien welke wedstrijden er zijn. Kijk je liever wat verder vooruit? Dan kun je ook zien wie er morgen of de rest van de week speelt. Het overzicht van de voetbalwedstrijden is verdeeld in blokken, waarbij ieder blok voor een afzonderlijke wedstrijd staat. Zo krijg je een duidelijk overzicht van alle wedstrijden. Ook kun je dit overzicht filteren op chronologische volgorde of de competitie waarin ze worden gespeeld. Ook heeft de gids geen reclame, zodat het overzicht simpel maar duidelijk blijft. Tot slot is er niet alleen uitgebreid aandacht voor Nederlands voetbal, maar ook voor buitenlands voetbal.

Lees meer over:

Zijlijn