Kleedkamerbeelden met uitbundige Oranjespelers gaan viraal

Daniel Cabot Kerkdijk Daniel Cabot Kerkdijk
07 jul. 2024, 09:10
07 jul. 2024, 16:08
Het Nederlands elftal viert de zege op Turkije uitbundig in de kleedkamer.
© OnsOranje - Het Nederlands elftal viert de zege op Turkije uitbundig in de kleedkamer.

Het Nederlands elftal was zaterdagavond door het dolle heen na het bereiken van de halve finales van het EK in Duitsland. De selectie van bondscoach Ronald schaarde zich dankzij een 2-1 zege op Turkije bij de laatste vier. Op de feestmuziek van de Snollebollekes dansten de Oranje-internationals op het veld in het Olympiastadion in Berlijn vrolijk van links naar rechts, zoals de Nederlandse supporters dat ook deden op de tribune.

Het feestje in Berlijn zette zich voort in de kleedkamer, waar ook nog even vrolijk werd gehost op Viva Hollandia van Wolter Kroes met de tekst ’We zijn er weer bij en dat is prima’. De beelden werden door het socialmedia-account OnsOranje gedeeld en zijn op het moment van schrijven al bijna 150.000 keer bekeken sinds middernacht.

Frenkie de Jong bracht na afloop een bezoek aan de kleedkamer. De middenvelder moest door blessureleed geblesseerd afhaken voor het EK en zette zaterdag voor het eerst voet op Duitse bodem. Hij bekeek de wedstrijd vanaf de tribune samen met zijn vrouw Mikky Kiemeney. Ook oud-internationals als Wesley Sneijder, Edgar Davids en Clarence Seedorf gaven acte de présence in de thuishaven van Hertha BSC.

Lees meer over:

EK 2024 Oranje