Voetbalreizen naar Stamford Bridge

Max Max
21 okt. 2020, 15:49
21 okt. 2020, 15:49
© IMAGO

Wie droomt er niet van? Een geweldige wedstrijd beleven in het stadion van volksclub Chelsea. Stamford Bridge staat al jaren bekend als een van de grootste en meest sfeervolle stadions van Engeland. Zeker nu de nieuwe grote sterren zijn gearriveerd, is Chelsea weer een genot om naar te kijken.

Het transferverbod

Met de nieuwe manager en oud-topvoetballer Frank Lampard staat er weer een stabiele trainer aan het roer in Londen. Hoewel Chelsea de afgelopen jaren heeft getracht mee te doen om het kampioenschap in de Engelse Premier League, is dit er mede door het transferverbod niet van gekomen. Daardoor mocht de Londense club tot de zomer van 2020 geen nieuwe spelers vastleggen.

Aanleiding van dit transferverbod was het contracteren van spelers van onder de 18 jaar. Daarbij zou de club meerdere malen de fout in zijn gegaan. Aangezien het transferverbod deze zomer afliep, was Chelsea onder leiding van Frank Lampard weer in staat om nieuwe spelers aan te trekken. Met de nieuwe selectie wil Chelsea weer een gooi gaan doen naar het Engelse kampioenschap.

Pakketreizen naar Chelsea

En dát is nou juist wat complete voetbalreizen naar Chelsea zo interessant maakt. Daarbij kun je kiezen uit vele verschillende pakketten. Zo kun je losse tickets kopen, kun je een hotelovernachting met ticket boeken of koop je het hele pakket. Daarin zit de vlucht van en naar Londen, een of meerdere hotelovernachtingen en het ticket voor de wedstrijd natuurlijk.

Maar waarom zou ik zelf geen tickets Chelsea kopen? Dat is een vraag die vaker terugkomt. Het voordeel van het kopen van een ticket via een online aanbieder, is dat de kans op een ticket vele malen groter is. Wanneer je namelijk zelf een ticket probeert te bemachtigen, moet je je aanmelden en wordt je aan de hand van beschikbaarheid voorzien van een ticket. Een online  aanbieder van voetbalreizen is echter vooraf verzekerd van een groot aantal tickets, waardoor je verzekerd bent van een ticket als jij op de website een pakketreis boekt.

Tickets kopen

De tickets die verkocht worden hebben betrekking op zowel de beker- als Premier League wedstrijden. Natuurlijk zit het stadion van Chelsea altijd vol, zeker bij de grote wedstrijden. Ben er dus ruim op tijd bij om jezelf te verzekeren van een plek in het stadion. Hoe eerder je koopt, hoe meer keuze je hebt en hoe meer kans op een goede zitplaats.

De stadiontour

Zeker een aanrader voor een bezoek aan Stamford Bridge is de stadiontour. Deze duurt ongeveer een uur, waarbij je een bezoek brengt aan verschillende plekken die normaliter niet toegankelijk zijn voor supporters. Zo zie je bijvoorbeeld de prijzenkast, de kleedkamer, mag je een stap zetten op het veld en loop je door de skybox van sponsoren. Ook in dit geval kan er gekozen worden voor losse tickets of tickets inclusief lunchpakketten.

Ook in de omgeving van het stadion zijn meer dan genoeg activiteiten te ondernemen. De hotels midden in de stad zorgen ervoor dat je in sommige gevallen zelfs te voet naar het stadion kunt. Zo kun je onderweg genieten van alles wat Londen te bieden heeft. De pubs, restaurants en mooie parken laten je extra genieten van een voetbalreis naar Londen. Grijp dus je kans en geniet van een mooie Premier League-, beker- of zelfs Champions League wedstrijd van de Londense grootmacht!

Lees meer over:

Zijlijn