Brazilië vroege favorieten voor WK 2022, Nederland op 16/1

Max Max
24 feb. 2022, 19:32
22 jul. 2022, 10:32
© IMAGO

De 2022 World Cup komt eraan, en de ogen van de wereld zijn gericht op Brazilië, Frankrijk, en Engeland. Volgens sportweddenschappen bedrijven, worden Brazilië, Frankrijk, en Engeland beschouwd als koplopers om de titel te winnen.

De gebruikelijke verdachten komen misschien niet als een verrassing voor doorgewinterde sportweddenschappen liefhebbers, maar er zijn een aantal intrigerende dark horses die het overwegen waard zijn.

Het is tijd om de daad bij het woord te voegen en je klaar te maken voor een fantastisch voetbalseizoen. Wij hebben informatie die je kan helpen bij het maken van zelfverzekerde weddenschappen. Lees er alles over in dit artikel.

De lijst van favorieten

De meeste van 's werelds bekendste en meest succesvolle sportweddenschappen experts zullen niet geschokt zijn te ontdekken dat Brazilië, Frankrijk, en Engeland bovenaan de lijst van favorieten staan voor het evenement van dit jaar.

Brazilië is de vroege favoriet om de wereldbeker van 2022 te winnen. Het Braziliaanse nationale team staat op 5/1, gevolgd door Frankrijk op 5/2 en Engeland op 6/1 voor de eerste plaats.

Hoewel de favorieten zijn zoals je zou verwachten, zijn er een paar intrigerende zwarte paarden die het overwegen waard zijn.

Enkele intrigerende paarden WK2022

De twee meest waarschijnlijke om de wereldbeker 2022 te verstoren zijn de Portugezen, die een quotering van 16/l hebben gekregen. Ondanks hun slechte vorm in de afgelopen seizoenen, deden ze het goed in Rusland 2018 - ze versloegen Spanje voor een plek in de knock-out fases voordat en uiteindelijk het onderspit delven tegen Uruguay.

Een andere ploeg die het waard is om in de gaten te houden is Argentinië, die momenteel op 25/l staat. Ze gingen op spectaculaire wijze onderuit op de laatste World Cup door in de Ronde van 16 te verliezen van Frankrijk na een slechte campagne. Ze hebben echter wel een paar uitstekende spelers, en het is goed mogelijk dat ze op tijd hersteld zijn voor Qatar 2022.

Een land om in de gaten te houden is Japan. De Blue Samurai hadden een geweldig WK en bereikten de laatste 16 voordat ze nipt werden verslagen door België. Ze zijn 33/l, dus als je denkt dat ze dat in Qatar 2022 zullen verbeteren, is dit misschien een haalbare investering.

Nederland is een interessanter vooruitzicht op 16/l, met België niet ver daarachter op 20/l.

Een weddenschap plaatsen op NL

Als je op zoek bent om een weddenschap te plaatsen op de World Cup, dan is Oranje het overwegen waard tegen 16/l. Ze hadden een indrukwekkende campagne in Rusland 2018, ze bereikten de halve finales voordat ze het moesten afleggen tegen de uiteindelijke kampioenen, Frankrijk. Ze hebben ook een goede mix van ervaring en jong talent, dus ze zouden wel eens een stapje verder kunnen gaan in Qatar 2022.

België staat niet ver daarachter op 20/l. Ze waren ook indrukwekkend in Rusland 2018 - het bereiken van de halve finales voordat ze verloren van Frankrijk. Ze hebben een zeer sterke ploeg, en het is heel goed mogelijk dat ze het helemaal gaan maken in Qatar 2022.

Dus daar heb je het - onze selectie van de favorieten van de 2022 World Cup. Houd deze teams in de gaten, want er wordt verwacht dat ze volgend jaar een grote impact zullen hebben.

Wiie gaat er aan de winnende hand eindigen? En nog belangrijker, wie gaat ons onderweg een aantal spannende wedstrijden bezorgen? Of je nu wedt op Brazilië, Frankrijk of Engeland, het is tijd om je geld op het spel te zetten en je klaar te maken voor episch voetbal.

Lees meer over:

Zijlijn