De Boer gaat twee spelers wisselen

Max Max
20 jun. 2021, 14:46
20 jun. 2021, 14:46
© IMAGO

Tijdens de persconferentie vanmiddag zei Frank de Boer dat hij morgen twee wijzigingen in zijn opstelling door gaat voeren. Om welke spelers het gaat wilde onze bondscoach nog niet zeggen, maar het ligt voor de hand dat Marten de Roon één van de twee is. Hij is namelijk geschorst als hij per ongeluk een gele kaart zou pakken.

De Boer zei vanmiddag: "Ik zal twee wissels toepassen. Daar mogen jullie over brainstormen. Meer zeg ik niet. Ik wil de dingen zien waar we goed in zijn en waar we aan hebben gewerkt. Daar past zo'n wedstrijd goed bij. We kunnen nog steeds dingen verbeteren. Tegen Oostenrijk bijvoorbeeld in balbezit. Maar voorin kan de afstemming ook nog altijd beter. Qua diepte maken en in de bal komen."

De Boer acht het niet nodig om veel spelers rust te geven tegen Noord-Macedonië: "Na de wedstrijd tegen Noord-Macedonië hebben we vijf dagen om ons voor te bereiden op die achtste finale. Als de voorbereidingstijd korter zou zijn geweest, dan had ik misschien andere keuzes gemaakt."