Er gaat iets veranderen!

Max Max
03 jun. 2021, 07:10
07 jun. 2024, 12:42
© IMAGO

In Nederland is voetbal verreweg de populairste sport. Het is dan ook niet gek dat het wedden op voetbal ook erg in trek is bij de voetballiefhebbers.

Tijdens een WK of EK heeft het merendeel van de bevolking al eens meegedaan met een voetbalpoule. Iedereen zet een klein bedrag in en doet een voorspelling op de uitslagen. Op dit gegeven hebben de bookmakers ingespeeld en ze bieden nu dagelijks 24/7 dit soort weddenschappen aan op voetbalwedstrijden.

De bookmakers voor wedden op voetbal

In Nederland was het recht om voetbalweddenschappen aan te bieden alleen voorbehouden aan de Toto. Gelukkig kan er vanaf oktober 2021 ook bij andere aanbieders gegokt worden op sport.

Een grote keus aan bookmakers is erg voordelig voor de spelers. Je hebt nu veel meer keus om de hoogste odds uit te kiezen en door de concurrentie zullen de verschillende aanbieders met mooie promotie acties komen.

Bonussen

De promoties die bookmakers zullen hebben, gaan meestal over bonussen. Van alle bonussen is de welkomstbonus de meest gebruikelijke. Met deze bonus proberen ze nieuwe spelers binnen te halen. De welkomstbonus is meestal een percentage dat je krijgt op je eerste storting. Bij een 100% welkomstbonus krijg je dus €200 als je €100 stort.

Met deze 100 euro extra kun je dus allemaal gratis inzetten doen. Je moet wel altijd de kleine lettertjes van de voorwaarden lezen. Dingen om rekening mee te houden zijn:

Zorg dat je aan alle voorwaarden voldoet voordat je een uitbetaling aanvraagt. Denk je vooraf al dat je niet aan deze voorwaarden kunt voldoen, dan is het beter om van de bonus af te zien.

Naast de welkomstbonus zijn er tal van andere bonussen voor spelers. Je moet hierbij denken aan:

Tips voor wedden op voetbal

Voordat je gaat wedden op voetbal moet je jezelf oriënteren op alles wat erbij komt kijken. Wil je op de lange duur winstgevend gaan spelen, dan hebben we een aantal punten voor je op rij gezet waar je rekening moet houden.

 Soorten weddenschappen

Bij de bookmakers kun je werkelijk op alle gebeurtenissen uit een wedstrijd wedden. Bij het wedden op voetbal zijn er een paar weddenschappen die eruit springen en die door de meeste gokkers wel worden gespeeld.

Bij de meeste van deze inzetten is verstand van voetbal wel een voordeel. De bookmakers hebben ook inzetten die echt met gokken te maken hebben. Deze kom je veel tegen bij het live wedden.

Live wedden

Het live wedden wordt tegenwoordig door bijna alle bookmakers aangeboden. Je kunt nu je voetbalverstand gebruiken om in te schatten hoe een wedstrijd verder zal verlopen. Staat een ploeg achter, maar jij ziet dat ze bijna zeker nog gaan winnen, dan kun je tijdens de wedstrijd nog een inzet maken.

Voor de gokkers heeft het live wedden ook mogelijkheden. Zo kun je inzetten op wie krijgt de volgende corner of wie krijgt de volgende ingooi. De uitbetalingen liggen meestal onder de 2.0 bij dit soort weddenschappen, waardoor de bookmaker over het geheel altijd winst zal maken. Het beste is om bij het wedden op voetbal deze inzetten links te laten liggen.

Lees meer over:

Zijlijn