Voorbereid wedden op Nederlands elftal: hier tips

Max Max
16 mei 2023, 11:50
16 mei 2023, 11:50
© IMAGO

Je kent het vast wel: je bent gezellig met je vrienden een avond aan het genieten van een voetbalwedstrijd, maar op een gegeven moment begint het saai te worden. Jullie pakken je telefoon erbij en gaan proberen de wedstrijden van het Nederlands elftal te voorspellen. Jullie bepalen wie er gaan scoren, welke minuut er gescoord wordt en welk team uiteindelijk wint. Dit alles is een voorspelling om de wedstrijd toch een beetje spannender te maken. Hieronder lees je tips die je kunnen helpen om helemaal voorbereid te wedden op het Nederlands elftal.

1. Bookmaker kiezen

Allereerst is het verstandig om je aan te sluiten bij een bookmaker die bij jou past. Online gokken in Nederland is namelijk heel populair. Er zijn verschillende bookmakers waar je terecht kunt. Kijk goed naar de diverse bookmakers die Nederland te bieden heeft en om ze te vergelijken. Daarnaast herken je een betrouwbaar online casino in Nederland aan een licentie die ze ontvangen hebben van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Kijk dus goed wat de voordelen zijn bij de diverse bookmakers en kijk welke aansluit op jouw wensen. Het is van belang dat je een bookmaker hebt die hoge odds hebben, op die manier kun je met je voorspellingen wel wat geld winnen.

2. Analyseer het Nederlands elftal

Nu je een goede bookmaker hebt gevonden die bij jou past, dan is het tijd om je neus verder in de zaken te steken. Het is namelijk van belang dat je genoeg kennis opdoet van het Nederlands elftal. Zo kun je onderzoeken welke spelers welke wedstrijden spelen, hoe de spelers spelen en wat de winkansen zijn van het Nederlands elftal. Op die manier bereid je je namelijk goed voor en heb je een grotere kans om een voorspelling goed te hebben. Ook is het van belang dat je weet wie de topscorer van Nederland is. Zo kun je proberen te voorspellen of hij wel of niet gaat scoren. Daarnaast kun je ook een paar jongens afstrepen die bijvoorbeeld nooit scoren. Op die manier ben je goed voorbereid en kun je gaan beginnen met een weddenschap.

3. Bekijk de tegenstanders

Wanneer het Nederlands elftal meedoet aan een toernooi, dan is het goed om te kijken naar de tegenstanders die Nederland tegen kan komen.. Op die manier kun je een duidelijk overzicht krijgen van het toernooi en alle kansen. Zo kun je een goede voorspelling uitbrengen en wellicht met een beetje geluk kun je nog een geldbedrag winnen. Lees je dus erg goed in en beslis op basis daarvan de hoogte van je inzet en doe je best!

4. Weersomstandigheden

Elk team heeft weleens last van de verschillende weersomstandigheden bij een club of in een land. In het ene land is het namelijk heel erg warm en in het andere land is het juist weer heel koud. Hierdoor kan het spelen van een voetbalwedstrijd heel erg beïnvloed worden. Kijk dus goed in welk land Nederland moet spelen en wat de weersomstandigheden daar op dat moment zijn. Op die manier ga je goed voorbereid een weddenschap aan en wie weet win je wel een mooie prijs met alle voorspellingen.

5. Niet je favoriete team

Ook is het natuurlijk heel logisch dat je wilt kiezen voor je favoriete team, in dit geval is dat dus het Nederlands elftal. Het is belangrijk dat je wel je emoties in bedwang kunt houden tijdens een weddenschap. Je moet namelijk bij de feiten blijven, het kan zo zijn dat Nederland slechter is dan een ander team. Wees daarop voorbereid en pas daarop ook je voorspelling aan. Kies het team dat het meeste kans heeft om uiteindelijk de wedstrijd te gaan winnen. Op die manier word je niet teleurgesteld en kun je rustig een lekker avondje op de bank voetbal kijken.

Lees meer over:

Zijlijn