Oranje-middenvelder Frenkie de Jong trouwt in diepste geheim

Tim van Sintfiet Tim van Sintfiet
13 mei 2024, 11:07
13 mei 2024, 11:15
© IMAGO

Frenkie de Jong is getrouwd met Mikky Kiemeney. Uit een Instagram-post blijkt dat de middenvelder van Barcelona en het Nederlands elftal en het model elkaar in het diepste geheim het jawoord hebben gegeven. "Fijne verjaardag aan mijn echtgenoot", schrijft Kiemeney.

Frenkie en Mickey hebben elkaar het jawoord gegeven

Op Instagram delen De Jong en Kiemeney zwart-witfoto’s met onder andere een bruidstaart en een trouwboeket. Het is niet bekend wanneer de bruiloft precies heeft plaatsgevonden. Het koppel verloofde zich in 2022. Vorig jaar kregen ze samen een zoontje, Miles. Het stel is sinds 2014 samen en kent elkaar al vanaf de middelbare school. Na de transfer van De Jong, die in 2019 van Ajax naar Barcelona ging, wonen ze samen in de Spaanse stad.

Lees ook: Mike Verweij: ‘Hij staat op de nominatie voor het EK’

De Jong revalideert momenteel van een enkelblessure, die hij drie weken geleden opliep in de wedstrijd tegen Real Madrid. Hij kan naar verwachting zo'n zeven weken niet in actie komen. Op 16 juni speelt het Nederlands elftal de eerste groepswedstrijd op het EK tegen Polen. Volgens de verwachtingen is de middenvelder net op tijd fit voor het toernooi in Duitsland.