Oranjespeler Davy Klaassen is getrouwd met zijn partner

Tim van Sintfiet Tim van Sintfiet
03 jun. 2024, 09:02
03 jun. 2024, 09:04
© IMAGO

DavyKlaassenis getrouwd met zijn partner Laura Benschop. Zondag plaatste de middenvelder van het Nederlands elftal samen met zijn vrouw een foto van de bruiloft op Instagram. Het huwelijksfeest, dat in Toscane was, vond afgelopen week plaats.

De driedaagse bruiloft werd bijgewoond door een intieme groep gasten bestaande uit familie en vrienden, zo vertelt Benschop aan RTL Boulevard. “Het was één groot feest en voelde als een droom.” Het stel maakte hun verloving vorig jaar bekend. Ze leerden elkaar kennen op de middelbare school, waar ze korte tijd iets hadden samen, vertelde de vrouw van Klaassen eerder in een interview met Linda. In 2016 kregen ze weer een relatie. Benschop is afgestudeerd criminoloog en deed een opleiding tot haarstylist.

Davy Klaassen is in het huwelijksbootje gestapt

Voor het diner hadden zowel Klaassen als Benschop wat anders aangetrokken. De bruidegom koos in plaats van zijn trouwpak voor een witte loszittende broek en overhemd. De bruid ruilde haar trouwjurk in voor een luchtigere jurk. Op Instagram schrijft Mikky Kiemeney, de vrouw van Frenkie de Jong: "Niet normaal 🤍🤍🤍". Estelle Bergkamp, de vriendin van Donny van de Beek, reageert: "Zooo mooooi!! Gefeliciteerd 🤍🤍". Het koppel wordt verder ook gefeliciteerd door onder anderen Marten de Roon, Teun Koopmeiners, Denzel Dumfries en Ryan Babel.

@laurabenschop omg. don’t even know where to begin.. we just came back from our dream wedding 🥹 #2024bride #wedding ♬ Too Sweet SLT Remix - sheloveztre

Lees ook: De Ligt waarschuwt voor rampscenario Oranje op EK

Klaassen, die door Ronald Koeman niet is opgenomen in de EK-selectie, is niet de eerste international die deze lente is getrouwd. Eerder gingen verdediger Stefan de Vrij en middenvelder Frenkie de Jong hem voor. Dat duo zit nu met Oranje midden in de voorbereiding op het EK in Duitsland.

Lees ook: Rentree van Frenkie de Jong bij Oranje is razendsnel voorbij

Eerder deze week werd bekend dat de 41-voudig international (tien doelpunten) vertrekt bij zijn club Internazionale. Een optie om het aflopende contract van Klaassen te verlengen, wordt niet gelicht door de Italiaanse club. Volgens journalist Fabrizio Romano zijn er meerdere clubs geïnteresseerd in de middenvelder, die openstaat voor een langer verblijf in Italië.